Eilen illalla sitä sitten tein inventaariota lankavarastooni ja eihän niitä loppujen lopuks edes ollut paljon. :) Pitää yrittää jossain vaiheessa laittaa listausta tänne.

Aloitin sitten inventaarion jälkeen tekemään Fifiä epämääräisestä perintölangasta, joka tosin on aikalailla samaa vahvuutta kun 7-veljestä. Ja Fifi vei mukanaan niin että en meinannut sitten ehtiä nukkua viimeyönä.

Keskeneräisenä olis vaaleanpunaisesta Teddystä pipo eräällä pikkuprinsessalle, mutta onneks vielä ei ole niin kylmät ilmat että sitä tarvitsisi. Pari ristipisto työtä pitäisi saada tehtyä, mutta niitä ei voi tehdä töllöö katsellessa, toisin kun kutomisia. Kauhee määrä alottamattomia villasukkia joita joku odottaa, mutta.... mulla on kauheesti tekosyitä ettei tarvitsisi tehdä noita höpö höpöjä.

Tänään sitten mennään anopin ruokakuntaan ja ollaan siellä pari päivää. Ihanaa päästä taas maalle rauhoittumaan ja miettimään tätä elämää. Toisaalta tiedän että stressi työstä purkautuu huomenaamulla päänsärkynä pihalle, mutta varaan sen verran enemmän särkylääkettä mukaan. Ja käsitöitäkin pitää ottaa, jos pakkaisi tuon Fifin ja työkaverin kaulaliinan. Ja muistaisi viettää paljon aikaa pihalla.

Vielä kun mä opin laittamaan noita kuvia niin sit mä laitan niitä. Hih! Loogista.

Mutta jos en enään tänään palaile niin HYVÄÄ VIIKONLOPPUA kaikille.