Hän on täällä taas.

Olen saanut itseni jälleen siihen kuntoon että voin taas istua ja kirjoittaa. Eli kärsin pahasta issiaksesta vajaa pari viikkoa, tipuin rappusista laittaessani naapurin jouluvaloja ja täräytin käteni, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja parasta olisikin kun työt kutsuvat taas huomenna.

Käsityösaralla ei ihmeempiä ole tapahtunut, johtuen noista kivuista ja säryistä. Mutta nyt on pakko pistää viitos, kuutos vai olisko jo seiska vaihde päälle ja ruveta hommiin.

Ensi viikon la ( eli 9.12.2006) olisi Moottorikerhon pikkujoulut ja sinne ajattelin itselleni vääntää kolmiohuivin seiska veikasta, eilen illalla aloittelin ja laitan kuvan kun tulee valmiiksi.

Tampereen Messuilla kävin kävelemässä kipulääkkeiden voimin, mutta oli kannattavaa. Ostin Rose-pitsin tekoon tarkoitetun "häkkyrän" ja löysimpä sieltä Kool Aidiakin. Nyt vaan hakemaan lankaa ja kokeilemaan värjäystä.

Laitan tähän kuvia mitä on valmistunut viime postauksen jälkeen ennen sairastumista.


264126.jpg
Nämä sukat on tehty seiska veikan raitalangasta ja lämmittävät jo Miehen serkun lasten jalkoja.

264131.jpg
Työkaverilleni tekemä huivi, oliskohan ollut lankana musta Malibu ja meni 100 g.

264132.jpg
Teddystä tekemäni ponchot joista lila on vailla ottajaa ja valkoinen on serkkutytölleni.

264134.jpg
Tässä taitaa olla syy miksi issias iski, eli tein kaverilleni isänsä hautajaisiin ponchon (aikaa oli noin 48 h) Rustikasta jota kului noin 850 g. Istumalihaksia tämä kysyi myös.

Eiköhän tässä ole taas tekstiä vähäks aikaan.