Odottaessani meidän  tosikkoa sain kuulla että miehen työkaverin perheeseenkin tulee vauva pari kuukautta meidän jälkeemme. Olin aloittanut villahaalarin meidän toukalle ja halusin tehdä samanlaisen heidänkin vauvalleen. Huomenna olemme menossa ensimmäistä kertaa katsomaan tätä pientä herraa ja sain juurikin kiinnitettyä haalariin vetoketjun. Kuvan otan valoisan aikaan ennen paketointia.

Mutta miten kävi meidän tosikon villahaalarin? Mummini siirtyi ajasta ikuisuuteen 2 kk ennen tosikon syntymää. Kuulin hautajaisissa että hän oli pyytänyt ystäväänsä neulomaan setin sekä meidän lapselle että serkkuni jouluussa syntyvälle lapselle. Joten oma tekeleeni tuntui niin mitättömältä että purin sen. Nyt samat langat ovat muotoutumassa villahaalariksi kokoa 80 cm, josko ehtisin saamaan sen ens talveksi valmiiksi.

 

Lanka: Novita Wool

Malli: Kotivinkin syyskuun käsityö jostain 90-luvulta luulisin

Paino: 161 g (sis. vetoketjun painon)

Koko: 60 cm

 

Tätä oli mukava neuloa ja loppujen lopuksi valmistui nopeasti. Mulla vaan tuppaa kaikki jäämään viimetippaan. Tätä ei lasketa mukaan tämän vuoden kulutukseen, koska on valmistunut hyvissäajoin viimevuonna.