Viikonloppukin sitten tuli ja meni. Pihaa raaputtaessa, kevään tuloa ihmetellessä ja puita kaadellessa.

Pitkiä aikoja istuin vain muovituolilla ja tuijottelin pihamaatamme. Ollaan tosiaan viime elokuussa muutettu tähän taloon ja piha on entisten omistajien jäljiltä. Ja täytyy kyllä sanoa ettei mitään viherpeukaloita ole olleet. Suunnitelmia on tehty pihasta ja kaadettavista puista, istutuksista, marjapensaiden paikoista (vanha siis kohtasivat sähkösahan jo pari viikkoa sitten), omenapuiden istutuksesta ( joku oli isojen kuusien katveeseen istuttanut omenapuun, no eihän se siellä kasva), kasvimaasta ja -huoneesta, jne jne. Kyllä puuhaa riittäisi, mutta kaikki lähtee siintä että saadaan pihaa hallitseva melkoisen vanha ja tod. näk. sisältä laho koivu kaadettua, se kun pitää kaataa juurikin sinne minne olisi tulossa kasvihuonetta ja -maata.

Jotain vesiaihetta havittelin pihaan, en vain ole vielä päättänyt mitä. Tonttimme ja talomme sijaitsee rinteessä joten siihen kivan puron saisikin rakennettua.

Käsityö rintamalla on tällä hetkellä paljon keskeneräistä, tilaustyönä yks Kiri, pitäis tehdä yks Sophie-laukku, sukka olis kesken. Sit pitäis ja pitäis ja pitäis, varmaankin laitan nyt etusijalle nuo tilaushommat ja sitten kesän mittaan virkkailen verhot meidän verannalle.

Eilen käydessämme ystävän luona iltakahvilla, katselin hänen tekemiään 3D-kortteja ja niistä hyppäs joku pakko saada kokeilla-virus ja sen seurauksena olen tänä aamuna tehnyt IIISOON tilauksen Sinellille.

Mahdottoman tästä päivästä tekee....olen jälleen taas eri työpisteessä (vaikka periaate ja ohjelmat ovat samat niin aina näissä tekotavoissa on eroa, eihän tämäkään uusi paikka minulle ole, mutta kyllä se aina vaikuttaa), Mies on työmatkalla itäsuomessa ja koiruus anopilla, mä JOUDUN olemaan yksin kolme iltaa kotona.