Täällä ollaan vuoronperään kipeenä. Itsellä alko nokka menemään tukkoon tossa pari vko sitten, muut ovat seuranneet perässä. Kaikkein pahiten meillä sairasti PikkuMies (4kk). Ventolineä ja antilooppia on nyt pari päivää otettu ja nyt rupeaa elämä voittamaan. Ens yönä varmaan päästään jo omaan sänkyyn ja voidaan hylätä sitterissä puoli-istuvassa asennossa nukkuminen.

Piha on ihan tukossa kanssa, lunta tiputtaa taivaan täydeltä ja kukaan ei jaksa puolikuntoisena käydä kolailemassa. Kohta on pakko tehdä jotain että pääsee autolla pihasta pois.

Käsityöt täällä etenee, PikkuMiehen Hämispeitto valmistuu hyvää vauhtia. Parit sukat ja parit tumput olis tilauksessa, pitäis vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa. Lisäksi Kälyn neuletakki odottaa että jaksan kerätä pudonneet silmukat, mohairlanka vaan ei ole kaikkein kivointa.

Ompelukset odottaa tilaamieni merkkien saapumista. Täältä tilasin merkit omalla tekstillä. Lisäksi meille on kotiutunut resoreita ja heijastinnauhaa Myllymuksuista, mutta niissä nyt ei ole paljon edes kuvaamista.