Neiti I on kova retkeilijä. Mummolassa Pihlajavedellä pitää kävellä hetken matkaa Pirkantaivalta, ensimmäiselle nuotiopaikalle paistamaan makkaraa. No samalla tietty lämmitetään meidän rantasauna joka on 40 metrin päästä tuosta nuotiopaikasta.
Kotona kivointa on ollut nuo majaleikit ja majoja on rakennettu millon minnekin. Nyt äiti hukkui Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja bongasi sieltä kivannäköisen majan. Ei muutakun Mies puukauppaan ostamaan sopivia puita ja itsa kaivelemaan kangaskasoja. Tiesinhän minä ettei minulla sopivaa kangasta ole, mutta apuun riensi sisareni Sjoelta ja toi omista varastoistaan kankaan.
Tämmöinen siintä nyt tuli, ja tuntuisi olevan mieleinen.Ja pitihän se merkkikin laittaa paikalleen.


Ja koska tuntuu tuo täysikuu lähestyvän kun ei nukuta yhtään niin ompelin myös makuupussin majaleikkeihin. Meillä on hiukan ollut keskustelua tuosta äitiysavustuspakkauksen makuupussista, kun Neiti I haluaisi vaan nukkua pussissa mutta kun se on niin lyhyt. Löysin kivan ja helpon (no joo, saattoihan se olla päivällä muttei enään kahden aikaa yöllä) ohjeen ja kaavan Uudet Käsityöt 6/1997 lehdestä. Kaavaa mukaillen tein makuupussin käyttäen vanhaa fleecehuopaa, kylpypyyhettä ja majasta ylijääneitä kangaspaloja.
 

Näihin mietteisin, näihin tunnelmiin, aurinkoista kevätpäivää kaikille. Tää lähtee vetelee verhoja ikkunoiden eteen, ennen en pese kun uudet verhot on ommeltu.